Contact · Informatie

Contact opnemen met songfestivalinfo.nl

Wij zijn twee gepassioneerde Songfestival liefhebbers uit het noorden van het land. Al jarenlang streven wij ernaar om alle informatie rondom het Eurovisie Songfestival te verzamelen, te bundelen en onze medefans uitgebreid te informeren. Ons doel is om als eerste het laatste nieuws te presenteren, zodat jullie altijd op de hoogte zijn van wat er speelt.

Met trots kunnen we zeggen dat we al jarenlang als eerste de uitslag van het Songfestival online publiceren. Langzaam maar zeker groeien we uit tot de meest complete Songfestival site van het land. Onze passie voor dit evenement drijft ons om jullie de meest actuele informatie te geven.

Heb je vragen over het Eurovisie Songfestival? Of opmerkingen en aanvullingen voor onze site? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een bericht op ons e-mailadres songfestivaleu@gmail.com of via Twitter @songfestivaleu. Wij doen ons best om zo spoedig mogelijk op je bericht te reageren.

Contact opnemen

Eurovisie Songfestival 2024

Songfestival 2024

Nadat Loreen met haar nummer 'Tattoo' heeft gewonnen, is Zweden automatisch geplaatst voor de finale van de 68e editie van het Eurovisie Songfestival in 2024. Joost Klein vertegenwoordigt Nederland met 'Europapa'.

Datum en info Deelnemers

© songfestivalinfo.nl / privacy, cookies en disclaimer
Volg ons op Twitter